Monday, 16 January 2017

Update

Salam sejahtera,

Hari ni bersihkan blog yang dah bersawang.. hehehe
Seriously, tak ada masa langsung nak update. Yalah, tetiba byk komitmen kan.
Komitmen kerja, family, dan juga kesihatan..
Lebih2 lagi, sekarang, tgh pregnant baru masuk 3 bulan..
Actually, dah dekat 2 tahun aku dan suami tunggu rezeki zuriat.. Alhamdulillah....
Diharap kandungan ni selamat, sihat hingga tiba waktunya.. InsyaAllah...

So sekarang takda apa2 cerita, info, aktiviti menarik nak kongsi sebab mood tak stabil. Paham2 jela korang tgh pregnant ni emosi tak tentu, kesihatan pun tak tentu, nafsu makan pun on off tau, tapi ada kawan nasihatkan, jangan mengeluh, just enjoy dengan semua pengalaman tu, sebab kita tengah jihad untuk melahirkan amanah Allah.

Apa2 pun terima kasih yg sudi singgah blog yang tak seberapa ini, dan sesungguhnya saya rindu nk blogwalking kwn2 lain punya blog.. and kagum dengan diorang yang istiqamah update blog.. saya harap, sy boleh jadi istiqamah mcm tu ..

Ok, see ya....

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara