Tuesday, 22 March 2016

Segmen Cek Ungu

Dari hari tu nak join, tapi tak sempat2 nak post. So hari ni ada masa sikit, jom lah kita join segmen cek ungu ni.. Senang je cara-cara nya. Jom tengok :


Click sini untuk join segmen cek ungu

Steps dia :
1. Follow Cek Ungu.
2. Mention dekat comment post Cek Ungu "Join Segmen and dah follow" . (jgn lupa link blog segment u ols)
3. Tagg 3 org kawan2 blogger korang yang lain dlm post ni. Tak kesah apa cara and bg tahu dorg nnt yg dorg dah diTag.
4. Jawab soalan bawah ni dgn tepat.
(a) Warna kegemaran Cek Ungu
(b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawen
Jawapan saya :
(a) Ungu 
(b) Bulan December Tahun 2011
5. Copy paste je semua benda alah ni and tepek dkt blog korang k.
Tu je. mudah kan?

HADIAH MENARIK

LIMA orang blogger bertuah boleh tebus hadiah berupa :

1. FRIDGE MAGNET LIMITED EDITION. Boleh letak nama korang seringkas and sepadat yg mungkin. (Click sini utk sample hadiah)

2. BLOG u ols akan di tepek kt blog cek ungu ni selama tiba next segmen cek ungu yg akan datang.

Ok  jum semua yg free tu join segmen ni. Esok tarikh tutup nya tau! Aku tak tahu nak tag sapa sebab baru je lagi kan. So aku tag semua yang baca post ni. ngeh333..
 

7 comments:

  1. thanks join. tunggu senarai pemenang yo. good luck

    ReplyDelete
  2. all the best dear..! selamat ber segmen =)

    ReplyDelete
  3. singgah dr segment yg sama...http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html

    jom singgah belog kita join segment
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara